s
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3

Een enthousiaste DJ die voor elk publiek een daverend dansfeest organiseren kan. Professionaliteit en ervaring: diskjockey Cor van Klooster.

Klik verder voor feestprogramma's, dansmuziek, playlists, party pictures, referenties en tarieven diskjockey.

20 jaar ervaring in feesten bouwen


Een goed feest is als een gebouw. Je legt een fundering, metselt voorzichtig laagje voor laagje de muren op en gaat net zo lang door tot iedereen uit zijn dak gaat. Dan kan de vlag in top en is het feest geslaagd.

Van Rembrandtplein tot trouwreceptie

Mijn roots liggen in de jaren '80. Ik groeide op met de Dance Classics van Michael Jackson, Madonna, Tavares en Chic [noot copy: hier wat andere namen]. Vanaf het begin van de jaren '90 heb ik gedraaid in het Amsterdamse uitgaansleven, bij kroegen als Jantjes Verjaardag en café Nasty op het Rembrandtsplein. Sinds die tijd ben ik steeds verder gegroeid in mijn vak. Ik stond op podia met giganten als André Hazes, Gerard Joling, Wolter Kroes, Peter Beense en Koos Alberts. Altijd in een dienende rol. De artiest is belangrijk, maar het publiek is de échte ster in mijn ogen.

Feeling voor interactie

Een diskjockey moet zich sterk concentreren zonder in zichzelf gekeerd te raken. Altijd blijven communiceren met het publiek. Niet dat ik de hele tijd in een microfoon sta te blèren, maar ik kijk naar het publiek, zie hoe de mensen reageren op een bepaalde song en weet dan wat daar bij past. En inderdaad, af en toe komt daar ook een microfoon bij van pas. Met feeling evolueert het feest en drijven dansers en deejay elkaar op tot er iets moois ontstaat. De avond vliegt voorbij en aan het eind is iedereen lichamelijk óp, maar nog steeds bruisend en tintelend van energie. Ik ook. En dan realiseer ik me weer hoe dankbaar ik mag zijn voor dit inspirerende vak. Dat voor mij nooit maar dan ook nooit op 'werk' zal gaan lijken.

Feestje bouwen?

Als u op zoek bent naar een ervaren en professionele DJ die weet wat u en uw gasten beweegt (letterlijk en figuurlijk) en die altijd overlegt over uw voorkeuren en muziekkeuze? Zoek niet verder. Neem contact met mij op, dan bouwen we samen een topfeest.