s
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3

Een super bruiloft? Muziek maakt het verschil

Een huwelijksfeest organiseren is niet eenvoudig. U wilt dat alles tot in de puntjes geregeld is, dus ook de bruiloftsmuziek moet perfect zijn. Voor een onvergetelijke dag én avond. Met een spetterend bruiloftsfeest voor alle gasten.

Huwelijksmuziek kiezen

Bij de keuze van de feestmuziek zijn er verschillende opties. Een live-orkest, een coverband of een diskjockey met drive in show. Het voordeel van een deejay is dat u echt onbeperkte muziekkeuze hebt. Een top-DJ heeft immers een bijna onuitputtelijk programma. Hij kan ook makkelijk inspelen op uw speciale wensen. Wilt u Spaanse muziek, Griekse, Franse of Marokkaanse muziek? Of misschien juist oer-Hollandse meezingers? Alles is mogelijk. Als disk jockey hoef ik immers geen songs te leren of muziek te repeteren. Ik kan mijn repertoire naar believen aanpassen en uitbreiden.

Flexibel muziekprogramma voor bruiloftsfeest

Met mijn ruim 20-jarige ervaring als diskjockey ben ik gewend in te spelen op de sfeer in de zaal. Dat is een kwestie van goed kijken wie er aanwezig zijn en hoe ze reageren. Bij bruiloften is dat meestal een gemengd publiek, kinderen, jonge mensen, volwassenen en senioren door elkaar. Dan kun je niet de hele avond Trance of Disco draaien. Je moet het doseren, opbouwen zodat iedereen aan zijn trekken komt. Elk huwelijksfeest heeft zijn ritme. In het begin willen de mensen graag napraten over de ceremonie, elkaar rustig begroeten. Later op de avond vinden de ouderen het welletjes. Die genieten dan aan de zijkant van het jonge spul dat uit zijn dak gaat op de dansvloer. Van deftig naar heftig.

Met je eigen muziek trouwen

Belangrijk voor keuze van de muziek is ook de voorkeur van het echtpaar. Er zijn vast liedjes met een bijzondere betekenis, gekoppeld aan een bepaalde tijd in hun leven. De eerste kennismaking, een bijzondere vakantie, een geboorte, of muziek die op andere manier dierbaar voor ze is. Het is goed om daar tijdig met de diskjockey over te praten, zodat deze een heel persoonlijk bruiloftsprogramma kan opstellen dat de avond voor iedereen extra bijzonder maakt.

Begeleiding bij het programma


Een huwelijksfeest organiseer je niet elke dag. Als ervaren feest-entertainer weet ik precies wat je wel en wat je beter niet kunt doen. Als u mij inhuurt, ben ik graag bereid mee te denken over de juiste indeling van uw feestprogramma. Samen zorgen we voor een kei van een avond, waar iedereen nog lang met veel plezier over zal napraten.