s
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3

Feesten schept een band. Muziek ook!

Als u een feest organiseert voor het jubileum van uw organisatie, een medewerker of een familielid, dan denkt u wellicht aan team building, aan public relations en aan relatiebeheer. Maar voor het succes van uw feest telt uiteindelijk maar één ding: iedereen moet gewoon ontzettend veel plezier hebben. Het cruciaal dat alles tot in de puntjes is georganiseerd, zodat er geen vervelende verrassingen zijn of saaie momenten. Voor een vlekkeloze feestavond vertrouwt u op de ervaring van de (rechterhand van) uw ceremoniemeester: de disk jockey.
Flexibel programma voor themafeesten

Veel feesten worden georganiseerd rond een bepaald thema. Als ervaren disk jockey ben ik in staat mijn programma daar vrijelijk op aan te passen. Waar een live orkest of coverband een beperkt repertoire heeft, kan een disk jockey in principe kiezen uit alle muziek van de hele wereld. Een uur lang liedjes met het woord 'white' in de titel. Of juist een programma rond the thema 'kleur'. Een feest met dance classics uit de jaren '80 en '90. Of gewoon een hele avond afwisseling met zowel jaren '60 partymuziek, smartlappen en meezingers als rock & roll, disco, funk, R&B, en triphop. U vraagt en wij ehh... draaien. Voor een swingend feest.
Muziek voor iedereen

Afhankelijk van de aard van uw jubileumfeest (zakelijk of persoonlijk) zal ook het publiek variëren. Bij een huwelijksjubileum of een 25-jarig dienstverband is er vaak veel leeftijdsverschil. Er zijn kinderen en kleinkinderen van de jubilaris, maar ook collega's en leeftijdsgenoten. Als deejay houd ik rekening met de verschillende smaken en zorg ik voor een evenwichtig programma zodat iedereen aan zijn trekken komt. Dat vraagt aan de ene kant flexibiliteit, maar soms ook een wat strenge opstelling, om te voorkomen dat degenen met de grootste mond hun muzieksmaak aan de anderen opdringen. Samen maken we goede afspraken over de opbouw en het repertoire om zeker te zijn dat uw jubileum iedereen bijblijft als een SUPERFEEST!