s
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3

Een swingend feest met een diskjockey? Nederland gaat uit zijn dak met de classic dance party show van Cor van Klooster.
Play that funky music wild boy!

Laat onze feest dj muziek uitkiezen om uw themafeest met dansmuziek uit de jaren 80 en 90 tot een daverend succes te maken. Met drive in lichtshow, verlichte dansvloer en effecten.

Dance classics party Come on, let's dance!

Wilt u een swingend feest organiseren? Waarbij echt het dak er af gaat? Kies dan voor mijn specialiteit: de Dance Classics Party. De muziek waarmee ik zelf ben opgegroeid. Ik noem maar een paar namen: Michael Jackson, Tavares, Madonna, Chic, Kool and the Gang. En uit de jaren daarna: 2 Unlimited, Snap en Dr. Alban... Gaat het al een beetje kriebelen?

Iedereen op de dansvloer!

Met dit soort muziek gaat het dansen bijna vanzelf. Toch is het ook bij geheide dansnummers een kwestie van de avond zorgvuldig opbouwen om het feest tot een succes te maken. Niet meteen vól er in. Maar als de dansvloer eenmaal volstroomt, wel proberen de loop er in te houden. Ik ga zelf ook helemaal los, uitgedost met soulpruik en coole bril, en gebruik zo nodig de microfoon om iedereen bij het feest te betrekken.

Een inspirerende entourage

Een dance party staat of valt met de juiste atmosfeer. Ik zorg dat alles perfect in orde is, met Saturday Night Fever LED-vloer, stroboscopen, lichtshow en andere special effects. Plus natuurlijk een state of the art geluidsinstallatie voor ruimtes tot wel 300 mensen!

Niet alleen de dance classics top 100

Natuurlijk zit mijn digitale koffer vol met échte dance classics. Maar ook de wat minder voor de hand liggende nummers komen aan bod. Songs waarvan het publiek opveert, om elkaar met een gevoel van herkenning en nostalgie de dansvloer op te sleuren. In nauw overleg met de organisatoren kan ik nog speciale nummers meenemen, en bijvoorbeeld een kwartiertje Spaanse Zomer Disco of [xxxxx] inlassen. Alles om er een échte classic happening van te maken, waar iedereen nog lang over zal napraten. Zie ook de foto's van enkele van mijn 'classic' Dance Classics parties. En lees de reacties van de party animals.